mediaTRUST Romania


  user
  parola
ati uitat parola?   Login
English version


  Cauta

despre firma

clientii nostri
staff
oferta lunii
press rooim
contact

ArchiWeb Design

 


Stirile zilei

Stirile zilei - este un serviciu care isi propune sa-ti ofere informatii corecte, la zi si GRATUITE despre realitatea romaneasca.
Fata de restul serviciilor de stiri din Romania, stirile mediaTRUST sunt axate strict pe ceea ce se intampla in Romania. Chiar si actualitatea externa este aleasa in asa fel incat sa aiba - intr-un fel sau altul - o legatura cu Romania.

Stirile sunt transmise prin e-mail, de luni pana sambata, in fiecare dimineata. Buletinele noastre informative nu cuprind un tiltu cu link catre site-ul nostru web ci cuprind stiri.
Daca subiectul te intereseaza si vrei sa citesti mai mult, veti avea un link catre portalul de stiri al mediaTRUST. Daca nu exista informatie suplimentara pe site, link-ul nu va exista.

Stirile sunt ordonate pe urmatoarele categorii: extern, politic, economic, finante, legislativ, sanatate, it&c si sport.

Pentru a satisface toate exigentele tale, si fidela sloganului sau - Informatia in profitul tau ! - mediaTRUST a gandit un sistem de abonament care sa ofere o multime de optiuni: poti alege modul in care sa primesti buletinele, frecventa acestora si categoriile care te intereseaza.

Nu mai este nevoie sa citesti lucruri care nu te intereseaza. Daca esti interesat doar de politica, economie si sport, atunci vei primi doar stirile din aceste domenii.

Poti renunta oricand la abonament la fel de bine cum poti oricand sa te reabonezi. De asemenea, poti oricand sa-ti abonezi, gratuit, cei mai buni prieteni la stirile mediaTRUST.

abonament

Bucuresti - cinci alarme false cu bombe
Bucurestiul a fost miercuri, 12 septembrie, pana la ora 16,30 tinta a cinci alarme false cu bombe ...

Preturile carburantilor la statiile Petrom au crescut cu 100 de lei
Sucursala de distributie SNP Petrom in Bucuresti, Competrol Bucuresti, a majorat, incepand de miercuri, 12 septembrie, cu 100 de lei preturile la benzina Premium...

Fotbal. Meciurile echipelor romanesti din Cupa UEFA au fost amanate

UEFA a decis amanarea tuturor meciurilor din Liga Campionilor si Cupa UEFA care trebuiau sa aiba loc in aceasta saptamana...

mai multe stiri...

Ce mult imi place sa citesc stirile mediatrust....
John Smith - Brasov, Pakistan

Ce mult imi place sa citesc stirile mediatrust....
John Smith - Brasov, Pakistan

Ce mult imi place sa citesc stirile mediatrust....
John Smith - Brasov, Pakistan

Viorel, trimite-mi cateva referinte de la clienti sa le pun aici
Serban - Bucuresti :)

   
monitorizari
| analize | pr&advertising | web | produse gratuite
oferta lunii | press room | angajari | confidentialitate
despre firma | clienti | staff | contact | stiri firma

2001, mediaTRUST Romania
website designed by ArchiWeb